Skip to content

Over Marga

Ik ben Marga Hoeksema. Ik doe mijn werk graag en ben blij met mijn kleine PMT praktijk. Het vak PMT past me goed; ik vind het prettig om in beweging te zijn, samen met anderen iets te ondernemen en zo af en toe een goed gesprek te hebben over hoe de dingen gaan. Ik heb oog en oor voor detail (soms wel wat teveel), ik kan sturend en ook volgend zijn.

Over Marga

Kom, dan ontdekken we samen de ruimte.

Kom, dan ontdekken we samen de ruimte.

Over Marga

Affiniteit en professie

Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de CALO-BAT en heb enkele jaren later de master PMT gevolgd. Ik heb de laatste jaren vooral bijscholing gedaan op het gebied van ouder-kind relaties (IMH, Theraplay, Sherborne) en volg regelmatig supervisie en intervisie om goed bij te blijven. Verder heb ik in de GGZ en binnen de opleiding voor PMT gewerkt. 

In 2010 ben ik begonnen met het opbouwen van mijn praktijk voor psychomotorische therapie. Het is een bloeiende praktijk geworden waarin ik met veel plezier werk met kinderen, jongeren en volwassenen. Ik merk in de therapieën dat lichaamswerk, spel en bewegen fijne middelen zijn om mee te werken, vooral omdat het helpt om met gevoelens te leren omgaan. En dat laatste is meestal de hulpvraag die aan mij gesteld wordt zowel door kinderen als volwassenen.

Samenwerking

Over Marga

Praktijk voor PMT

Marga Hoeksema
06 – 23 9697 06
hoeksema@praktijkpmt.nl

Praktijk voor Psychomotorische Therapie, gevestigd in
Zilverschoon 118c
7322 GK Apeldoorn

of neem contact op via het contactformulier.

Contact opnemen